RSS Feeds

Sabtu, 3 November 2012

Putuskan Hubungan Dengan Iran!


Hubungan dengan Iran akan membawa banyak bencana samada jangka panjang mahupun jangka pendek. Iran bukanlah sebuah negara islam, bahkan ianya adalah sebuah negara majusi moden yang menyebarkan pelbagai fahaman akidah sesat mereka.Ahmedinejad (Presiden Iran) : "Adalah menjadi suatu kewajipan bagi kita untuk membantu (mempertahankan) rejim Syria walau dengan apa jua cara..." 

Hasan Nasrullah (Hizbul Lat) : "Tiada berlaku apa-apa kebangkitan pun di Syria. Tetapi rejim Basyar masih mendapat sokongan majoriti rakyatnya.." 

Ali Sistani (Ulama syiah terkenal) : " Barangsiapa yang mahu membela Syiah, maka dia mestilah berusaha membantu Basyar. Barangsiapa yang cuai maka sebenarnya dia hanya akan membantu pembunuh-pembunuh Husein yang kafir golongan Nawaseb!" 

Yaser Habib al-Khabith: " Wajib ke atas Hizbullat Lubnan untuk masuk campur tangan segera bagi menyelamatkan makam-makam ziarah kaum Syiah di Syria dari ancaman-ancaman kaum nawaseb (Sunni)" 

Ali al-Kuraani: " Yang menjadi para pengganas di Syria sekarang ialah pengikut-pengikut dan cucu cicit keturunan Abu Sufyan dan tentera-tentera Yazid " 

Ahmed Jennati (ulama paling kanan Iran) : " Wajib ke atas orang Syiah arab masuk ke Syria dan berjuang bersama-sama rejim Basyar agar ia tidak jatuh ke tangan musuh-musuh Syiah "

Masih banyak lagi fatwa ulama'-ulama' mereka yang mengharuskan membunuh dan memerangi kaum muslimin khasnya di Syria. Masih ada lagikah yang buta!? Rakyat Malaysia Tolak Syiah.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...